wegens priveomstandigheden gesloten

 

Mijn naam is Ada Hanemaaijer. Naast mijn massagepraktijk werk ik met veel plezier als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis op de kraamafdeling en verloskamers.

Bij de in Nederland erkende VoetreflexPlusopleiding Totalheath deed ik de 3-jarige opleiding voetreflexologie, waarbij ik me heb gespecialiseerd in een breed scala aan klachten zoals ADHD, dyslexie, fibromyalgie, hielspoor en gewichtsbeheersing. Vanuit mijn vak richtte ik mij ook op hormoonbalans, zwangerschaps- en infertiliteitsreflexologie. Het is ongelofelijk en heel boeiend om te zien hoe effectief een voetreflexbehandeling kan werken.

Tevens ben ik opgeleid bij het Nederlands Opleidingsinstituut tot Docent Babymassage met de aanvullende module “Massage van prematuren en huilbaby’s”. Gefascineerd ben ik door de lichaamstaal van baby’s. Naast volwassenen en baby’s masseer ik ook kinderen volgens de speciale kindertuina-methode.

Om niet alleen de voeten maar ook het hele lichaam effectief te kunnen masseren leerde ik de oudste vorm van massage, de Indonesische Pitjit. Ook de acupressuurmethode is een welkome aanvulling gebleken.

Massage is niet alleen een cadeau voor jezelf om te ontvangen, maar het is ook een cadeau om te geven. De helende aanraking zorgt voor meer ontspanning en balans en dan geschiedt het wonder…adacadabra…namelijk je eigen zelfgenezend vermogen gaat aan de slag.