Reacties

Reactie van Jacqueline (maart 2015):

Ad(r)a cadabra pilatus pas, je krijgt ontspanning en een betere balans”

Zo lijkt het een beetje op een spreuk van TiTa tovenaar maar dit is wel wat ik van Ada heb mogen ontvangen met een aantal behandelingen.

Korte geschiedenis

Jaren geleden heb ik de diagnose ‘fibromyalgie’ gekregen, daarbij erfelijk belast met het depri-gen. Dus kort door te bocht, ben ik met periodes, lichamelijk en geestelijk in onbalans en het een versterkt het ander. Naast de chronische moeheid, zijn de vallende bladeren, stress van buitenaf en zaken uit mijn verleden die mijn geest heeft opgeslagen als alarm fase 1. Als een rode lap bij een stier.

Ondanks dat als ik in een mindere periode zit, gaat mijn leven gewoon door. Het is nu eenmaal zoals het is! Alleen mijn wereld wordt dan een stukje kleiner en heb moeite goed voor mijzelf te zorgen. De liefde voor mijzelf is dan goed zoek.

Ada

In mijn laatste mindere periodes leerde ik Ada kennen. En naast dat Ada goed kan luisteren, ziet ze ook de onderliggende problemen zonder er veel over uit te wijden. Ik heb dus hele goede gesprekken met Ada gehad, op zichzelf gaf mij dat al lucht. Vind het fijn om een gesprek te kunnen hebben met iemand die je serieus neemt zonder te oordelen.

Massage

Door alle therapieën uit het verleden, was ik natuurlijk wel een beetje sceptisch dat door massage aan voeten, onderbenen en knopen in mijn energiebanen mijn balans beter zou worden. Mijn pijn- en moeheidklachten zouden afnemen. Ada heeft me dus echt verrast en kan jullie vertellen dat Ada gouden handen heeft.

  • Na de eerste massage, merkte ik al een diepe lichamelijke ontspanning (omdat normaal te ervaren heb ik opiaten nodig). Altijd koude voeten maar nu tot dagen erna, warme voeten. Zo lekker om dit te ervaren. En in de volgende sessies ging het maar door en door.
  • Ondertussen ben ik op kleine pijntjes, pijnvrij dus ook geen paracetamol, ibroprofen of ander goedjes meer voor mij.
  • Als ik slecht in mijn vel zit heb ik ontzettend de behoefte aan slecht voedsel, ben meer aan het snacken dan ik kook. Die behoefte is nu ook weg, geen behoefte iedere dag aan chips, friet etc. maar gewoon lekker roerbakgroenten en fruit.
  • En ik als persoon die chronisch moe is, heeft normaal minimaal 9 uur slaap nodig en in slechte periodes red ik het nog niet met 14 uur. Langzaam begon ik te merken dat ik minder moe op stond. Ik slaap overdag (middagdutje) nog maar 1 à 2 keer in de week en daarvoor was het iedere dag.
  • Door dat mijn energie niveau om hoog is gegaan, ben ik nu weer meer onder de mensen. Ik heb weer de energie om sociaal te wezen.
  • En omdat ik beter in mijn hoofd en lichaam zit, zie ik zaken die me negatieve energie bezorgen eerder en heb ik nu dus de keuze om nee te zeggen.

Bekende zeggen dat mijn ogen weer stalen, dat mijn stem helderder klinkt. Dus het is niet iets wat ik mijzelf inbeeld. Dus denk dat de naam Ada Cadabra een hele goede keuze is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *