Fertiliteits-reflexologie

 

Als zwangerschap uitblijft                                                                                          Wanneer een gewenste zwangerschap uitblijft kun je soms aan niets anders meer denken en staat alles in het teken van het verlangen naar een kindje.

Ondersteuning
Je hebt misschien al heel veel geprobeerd en je zit wellicht in een traject of bent dat van plan. Voetreflexmassage is een uitstekend middel gebleken om vrouwen en ook partners te ondersteunen in dit proces. De behandelingen verschillen per persoon omdat de oorzaken bij iedereen ergens anders kunnen liggen. Voetreflexmassage kan je helpen om de menstruatiecyclus te reguleren en om de hormoonhuishouding in balans te brengen ten gunste van de ei- en zaadcelproductie. Ook kan het helpen de voedingsbodem – het baarmoederslijmvlies – voor je kindje te optimaliseren. Of ondersteuning bieden bij hormoontherapie, KI, IUI, IVF en ICSI.

Holistische benadering
Voetreflexmassage is een holistische benadering die rekening houdt met meer dan alleen de lichamelijke kant. Het is namelijk behoorlijk stressvol om “in de molen” te zitten terwijl juist stress een zeer ongunstige invloed heeft op vruchtbaarheid. Een ontspannende massage brengt de broodnodige rust in het systeem. Het is een moment voor jezelf, van ontladen, bijtanken en genieten, van je lijf voelen en je eigen lichaam gaan vertrouwen. Veel klanten benadrukken dat ze het daarnaast heel prettig vinden om een luisterend oor te hebben van iemand die er helemaal voor ze is. Graag ben ik diegene die met je meeloopt op dit pad naar het verwezenlijken van je diepste wens: een eigen kindje.

 

Comments are closed.